Oftest stillede spørgsmål

1. Hvordan får jeg adgang til Kirkeministeriets retsregler?
Svar: Det gør du ved at bestille et abonnement og blive medlem af Kroghs Retsregler. Abonnementet kan du bestille på forsiden.

2. Hvordan får jeg adgang til Kroghs Retsregler på min mobil?  
Svar: Det gør du ved at bestille et abonnement og blive medlem af Kroghs Retsregler. Abonnementet kan du bestille på forsiden.

3. Hvilke fordele har jeg som abonnent på Kroghs Retsregler?  
Svar: Altid ajourført samling af lovtekster, regler og bekendtgørelser, brugervenligt og effektivt søgeværktøj, sikkerhed for korrekt juridisk håndtering, din egen løsning med personlige indstillinger og funktioner, adgang 24 timer i døgnet, virker på alle computere og tablets.

4. Hvor hurtigt træder mit online abonnement i kraft, hvis jeg bestiller i dag?
Svar: Med det samme. Når du har bestilt dit abonnement, modtager du en bekræftelse på mail med dit brugernavn og adgangskode. Herefter kan du logge på. Vær opmærksom på, at du efterfølgende vil modtage en faktura for dit abonnement, som skal betales senest 14 dage efter dit abonnement er trådt i kraft.

5. Hvornår kan jeg forvente at modtage min bog fra Kroghs Retsregler?
Svar: Indenfor 7 dage. Herefter vil du ca. 2-4 gange årligt modtage opdateringer med posten.